LADEN

Ontharing

Ontdek de revolutie in lichaamsontharing met onze geavanceerde lasertechnologie! Wij bieden een pijnvrije en effectieve manier om ongewenst haar permanent te verwijderen, zodat jij kunt genieten van een zijdezachte en haarvrije huid zonder ongemakken. Onze state-of-the-art Ie Cold laserapparatuur is veilig voor alle huidtypes en biedt ook nog eens blijvende resultaten. Boek vandaag nog je afspraak en maak voor altijd een einde aan ongewenste haren!

RESERVEER

Waarom pijnvrije lichaamsontharing met het Ice Cold IPL-ontharingssysteem?

Pijnvrij en comfortabel: Onze geavanceerde lasertechnologie maakt gebruik van koeling en comfortabele pulsatie om de behandeling vrijwel pijnloos te maken, zonder ongemak of irritatie.

Snel en efficiënt: Onze behandelingen zijn snel en effectief, en je zult al na enkele sessies blijvende en merkbare resultaten zien.

Veiligheid en betrouwbaarheid: Onze specialisten zorgen voor een veilige en nauwkeurige behandeling, waarbij de laser is afgestemd op jouw huidtype en haarkleur voor optimale resultaten.

close-up-woman-holding-hands
Women's beauty. The beautician is holding aparatlaser epilation near a beautiful girl in a medical center. Woman getting laser laser hair removal for smooth skin without hair in beauty salon.

Bij ons is ontharing vrijwel pijnloos

Het Ice Cold IPL-ontharingssysteem is de klinisch bewezen methode van laserontharing die vrijwel pijnloos is, wie wil dat nou niet? De unieke verwarmings- en energieafgiftemethode beschadigt effectief de haarfollikel en voorkomt hergroei, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen.

Tegelijkertijd koelt het Ice Cold IPL-apparaat het huidoppervlak, waardoor oppervlakkige brandwonden en pijn worden voorkomen.

Onze pijnvrije methode pakt lichte haren aan en biedt volledige dekking

Door de hoge absorptievoordelen van 3-golflengten te combineren met de behandelingsdekking en het comfort dat wordt geboden door het Ice Cold IPL-ontharingssysteem, levert het Ice Cold IPL-apparaat superieure resultaten voor ‘hardnekkige’, fijne, lichte haren die ander laserapparatuur slecht weet te verwijderen.

Tijdens de behandeling wordt energie over een groot gebied aangebracht – niet alleen in het gebied van de haarfollikel zelf. De In-Motion-techniek accumuleert warmte, beschadigt de haarzakjes in het te behandelen gebied, zorgt voor volledige dekking en verbetert de resultaten drastisch.

Man getting a facial massage for cosmetic treatment at clinic

Prijslijst Pijnvrije IPL-ontharing​

Nu met 25% korting

 

Gezicht

Hals: € 40,-

Nek: € 45,-

Kin: € 30,-

Wangen: € 45,-

Wenkbrauw-
tussenstuk: € 25,-

Bovenlip: € 30,-

Bakkebaarden: € 45,-

Gehele gezicht: € 100,-

Armen

Oksels: € 30,-

Handen: € 35,-

Bovenarm: € 55,-

Onderarm: € 55,-

Gehele arm +
hand: € 120,-

Schouders: € 70,-

Lichaam (romp)

Borst: in overleg
Buik: € 85,-

Navellijn: € 45,-

Rug

Gehele rug: € 110,-

Onderrug: € 70,-

Billen

Beide billen: € 85,-

Bilnaad: € 40,-

Benen

Bovenbenen: € 100,-

Onderbenen: € 100,-

Gehele benen: € 175,-

Voet: € 35,-

Bikinilijn

Klein: € 70,-

Groot: € 90,-

Tijd voor je lichaam

Tijd voor jezelf

RESERVEER